WK-AN1-II/SET1

Set Ventilator Semineu Profesional 490mc - GEN II + Regulator electronic Alb Patrat + Termostat

1.620,00 lei

Dimensiuni: 28.8 x 28.3 x H 27.5 cm

Culoare: Argintiu

Forma: Patrata

Diametru: 125

Putere: 50 w

Tip instalare:

ATENTIE! Pentru a putea fi functional, ventilatorul, necesita obligatoriu regulator... (mai multe detalii)

Cantitate

Detalii Produs
Greutate
5,5 kg
Garantie
2 ani
Utilizare
Ventilator (Turbina) de seminee care permite distributia aerului cald in mai multe incaperi simultan datorita echilibrului de presiune.

Inainte de intrarea in ventilator a aerului fierbinte din hota semineului TREBUIE montata o clapeta anti-retur ca
Diametru
125
Avantaje
Dotata cu termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de pornire si oprirea automata in momentul in care nu se mai face foc.Ventilatorul dispune de un motor pe rulment care reduce zgomotul in timpul functionarii si ii prelungeste durata de viata.
Observatii
Turbina functioneaza la temperaturi cuprinse intre 10 - 150 grC
Putere
50 w
Temperatura de functionare
150 ºC
Nivel zgomot
65 dB A
Debit de aer
490 mc/h

Dimensiuni: 28.8 x 28.3 x H 27.5 cm

Culoare: Argintiu

Forma: Patrata

Diametru: 125

Putere: 50 w

Tip instalare:

ATENTIE! Pentru a putea fi functional, ventilatorul, necesita obligatoriu regulator electornic de turatie pentru pornire/oprire si reglaj turatie si optional termostat pentru pornirea automata la atingerea valori setate pe termostat si oprirea automata cand temperatura scade sub valoarea setata.

Temperatura de functiDimensiuni: 28.8 x 28.3 x H 27.5 cm

Culoare: Argintiu

Forma: Patrata

Diametru: 125

Putere: 50 w

Tip instalare:

ATENTIE! Pentru a putea fi functional, ventilatorul, necesita obligatoriu regulator electornic de turatie pentru pornire/oprire si reglaj turatie si optional termostat pentru pornirea automata la atingerea valori setate pe termostat si oprirea automata cand temperatura scade sub valoarea setata.

Temperatura de functionare: 150 *C

Tensiune: 230/50 V/Hz

Nivel zgomot: 65 dB A

Clasa de protectie: IP20

Dotari: Optional poate fi echipat cu termostat care permite pornirea si oprirea automata a ventilatorului in functie de temperatura setata.

Debit de aer: 490 mc/h

Greutate: 5,5 kg

Avantaje:

Poate fi dotata cu termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de pornire si oprirea automata in momentul in care nu se mai face foc.Ventilatorul dispune de un motor pe rulment care reduce zgomotul in timpul functionarii si ii prelungeste durata d

Garantie: 2 ani

Utilizare:

Ventilator (Turbina) de seminee care permite distributia aerului cald in mai multe incaperi simultan datorita echilibrului de presiune. Inainte de intrarea in ventilator a aerului fierbinte din hota semineului TREBUIE montata o clapeta anti-retur care protejaza ventilatorul de spuraincalzire in caz de pana de curent sau oprire manuala. Este INTERZIS montajul ventilatorului in hota semineului sau pe o tubulatura cu o distanta mai mica de 3ml din hota semineului. ATENTIE! Pentru a putea fi functional, ventilatorul, necesita obligatoriu regulator electornic de turatie pentru pornire/oprire si reglaj turatie si optional termostat pentru pornirea automata la atingerea valori setate pe termostat si oprirea automata cand temperatura scade sub valoarea setata.

Pachetul contine:
1 x 
VENTILATOR SEMINEU PROFESIONAL 490MC - GEN II
1 x 
Regulator electronic turatie ventilator - Alb Patrat
1 x 
Termostat ventilator aer AN1/AN2/AN3 - GEN II

 

CERINTE DE SIGURANTA

  • Conectarea controlerului la sursa de alimentare electrica trebuie efectuata numai de un electrician calificat. 
  • De fiecare data, inainte de montaj, verificare a dispozitivului etc. - deconectati dispozitivul de la sursa de alimentare electrica.
  • Evitati instalarea dispozitivului in locuri unde pot aparea temperaturi ridicate (peste 60°C).
  • Nu instalati controlerul in zone cu umiditate ridicata sau in locuri care pot fi inundate cu apa.
  • Nu plasati dispozitivul in locuri cu substante foarte inflamabile.
  • Acest echipament nu este destinat utilizarii de catre persoane cu capacitate fizica, senzoriala sau mentala limitata (inclusiv copii) sau de persoane care nu au cunostinte adecvate despre dispozitiv.
     

MONTAJ

 


I Trageti butonul afara (fig.1 poz.1).
II Desurubati piulita (fig.1 poz.2) si indepartati panoul frontal (fig.1 poz.3).
III Desurubati cele doua suruburi (fig.1 poz.4) care fixeaza capacul sistemului electronic (fig.1 poz.6).
IV Montati carcasa pentru montaj aparent (fig.1 poz.7) cu doua dibluri de montare (fig.1 poz.8); sariti acest pas in cazul montajului incastrat.
V Conectati cablurile la controler conform informatiilor din sectiunea „CONECTARE” a acestui manual.
VI Plasati capacul sistemului electronic (fig.1 poz.6) in cutie (fig.1 poz.7) si insurubati cele doua suruburi (fig.1 poz.4).
VII Montati panoul frontal (fig.1 poz.3) si piulita (fig.1 poz.2).
VIII Rotiti potentiometrul (fig.1 poz.5) in pozitia extrema stanga.
IX Impingeti butonul (fig.1 poz.1) in potentiometru (fig.1 poz.5)
 

 

 

 



CONECTARE
 
Diagrama de conectare la regulator a dispozitivelor produse de DARCO ce functioneaza la 24V. Controlerul are un conector cu 4 pini (fig.1 poz.9) pentru a conecta cablul dispozitivului controlat. Conexiunea trebuie realizată cu ajutorul unui cablu cu 4 fire (tip sfoară) cu o secțiune transversală de 4 x 0,5 mm2. Figura 2 arată modul în care controlerul și dispozitivele controlate pot fi conectate.




PORNIRE SI FUNCȚIONARE
Inainte de a porni controlerul, este necesar sa selectati modelul de dispozitiv care va fi controlat. Selectarea se face cu ajutorul a doua comutatoare de codificare PK1 si PK2 (fig.1 poz.9), care trebuie setate conform informatiilor din tabelul Nr. 1. Lumina LED (fig.1 poz.1) confirma tipul dispozitivului ales (in secventa: culoare verde, rosu si galben).


 
ATENȚIE!
Setarea comutatoarelor de cod trebuie făcută când nu există tensiune. Configurarea incorectă a dispozitivului controlat poate cauza funcționarea sa necorespunzătoare sau chiar poate duce la deteriorarea acestuia.
Reglarea vitezei sau setarea tensiunii dispozitivului controlat se face manual, cu ajutorul unui buton (fig.1 poz.1). Rotirea acestuia complet spre stanga face ca controlerul sa intre in modul de asteptare. Controlerul este echipat cu un senzor de lumina curenta care poate ajusta intensitatea iluminarii butonului in functie de conditiile exterioare.