Cumparaturile online sunt din ce in ce mai simple si ne ajuta sa economisim timp si bani.

Navigand continutul magazinului virtual, alegeti produsele dorite. In momentul in care ati gasit produsul potrivit - apasati butonul "Adauga in cos" din partea dreapta a sectiunii de produs, sau din listarea produselor.

Dupa adaugarea in cos puteti vizualiza oricand sumarul cosului din cumparaturi prin pozitionarea cursorului pe aria "Cos", din partea dreapta-sus a ecranului. Dand click pe butonul "Finalizare comanda" puteti oricand sa vizualizati produsele sau sa modificati lista de cumparaturi. Puteti de asemenea finaliza cumparaturile sau sa continuati cumparaturile.

Dupa ce ati introdus toate produsele dorite, apasati butonul "Finalizare cumparaturi" din fereastra "Cos".

Daca aveti deja un cont deschis, puteti sa va autentificati cu numele de utilizator si parola. Daca nu aveti un cont deschis completati datele necesare conform indicatiilor sau va puteti autentifica cu contul de Facebook

In meniul "Cos" puteti verifica si/sau modifica comanda dumneavoastra. Completati datele cerute legate de transport si facturare si apasati butonul "Finalizare cumparaturi".

Un agent de vanzari va confirma comanda trimisa de dumneavostra si va va trimite toate informatiile necesare, in cel mai scurt timp.