Termodecor este marcă a Termo Decor Expert s.r.l. CUI: RO24162107, Reg. Com: J24/1283/2008.

Termodecor este un nume de referință în furnizarea, montajul, punerea în funcțiune și asigurarea serviciilor de mentenanță pentru focare de șeminee, sobe din fontă, sobe cu peleți, centrale cu peleți, cosuri de fum, dar și toate materiale auxiliare necesare montarii si exploatării corespunzătoare sistemelor de încălzire cu foc la vedere.

Oferim gratuit

Consultanță de specialitate pentru alegerea produsului potrivit și slutii tehnice personalizate care sa corespunda celor mai inalte standarde termice si estetice.

De ce noi?

Deoarece pentru noi satisfacția clienților este o prioritate majoră.

Vino la Termodecor și vei găsi un partener de încredere căruia să-i povesteşti ce îţi doreşti pentru a putea primi exact ce ai nevoie.

Ne ocupăm cu seminee, punem siguranța pe primul loc, iar gama noastră de produse cuprinde seminee, sobe si centrale termice care îmbină frumuseţea unui semineu cu tehnologii de ultimă oră.

Dar treaba cu semineele este mult mai complexă decât pare, și dacă îți dorești să fii bine informat înainte de alegerea unui produs sau altul, te invităm să ne vizitezi magazinul nostru.

Ce ne diferenţiază de ceilalţi vânzători/montatori de seminee?

Oferim servicii adiționale complete produselor pe care le comercializăm. Consultanță pentru alegerea designului potrivit, livrare, execuție instalație de încălzire, montaj, punere în funcțiune, garanţie şi service pentru următoarele produse:

  • seminee si termoseminee pe lemn sau brichete de rumegus;
  • seminee si termoseminee pe peleti, cu control din telecomanda sau chiar de pe telefonul mobil;
  • sobe si termosobe pe lemn sau brichete de rumegus;
  • sobe si termosobe de gatit cu plita si/sau cuptor, pe lemn sau brichete de rumegus;
  • sobe si termoseobe pe peleti, cu control din telecomanda sau chiar de pe telefonul mobil;
  • seminee electrice, cu bioetanol sau gaz;
  • cosuri de fum.