

Gratar carbuni Original Kettle E-5710 Negru
Tip produs: Gratar
Combustibil: Carbuni
Cantitate/Pachet: Individual
Marime gatit: 2342 cm2
Producator: Weber
Inaltime: 107 cm
Lungime: 65 cm
Adancime: 67 cm
Diametru gratar: 57 cm
Material: Otel
Greutate: 17 kg
Culoare: Negru
Garantie: 5 ani
Tip suport: Picioare cu roti
Utilizare: Gratarul pe carbuni Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depozitare. Acesta ofera o suprafata generoasa de gatit, sistem de tiraj situat in partea inferioara si in capac, si termometru integrat, pentru control optim al temperaturii, fiind astfel...
(mai multe detalii)
- Combustibil
- Carbuni
- Greutate
- 17 Kg
- Culoare
- Negru
- Garantie
- 5 ani
- Utilizare
- Gratarul pe carbuni Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depoz
- Producator
- Weber
- Inaltime
- 107 cm
- Adancime
- 67 cm
- Material
- Otel
- Tip produs
- Gratar
- Cantitate/Pachet
- Individual
- Lungime
- 65 cm
- Diametru gratar
- 57 cm
- Marime gatit
- 2342 cm2
- Tip suport
- Picioare cu roti
Tip produs: Gratar
Combustibil: Carbuni
Cantitate/Pachet: Individual
Marime gatit: 2342 cm2
Producator: Weber
Inaltime: 107 cm
Lungime: 65 cm
Adancime: 67 cm
Diametru gratar: 57 cm
Material: Otel
Greutate: 17 kg
Culoare: Negru
Garantie: 5 ani
Tip suport: Picioare cu roti
Utilizare: Gratarul pe carbuni Original Kettle, dispune de maner lateral si suport tip trepied cu roti care ajuta la montarea si manevrarea cat mai usoara a acestuia. Gratarul vine accesorizat cu colector de cenusa rezistent la ruginire si raft din inox pentru depozitare. Acesta ofera o suprafata generoasa de gatit, sistem de tiraj situat in partea inferioara si in capac, si termometru integrat, pentru control optim al temperaturii, fiind astfel posibila pregatirea unei varietati mari de preparate.