D3F 01

DYNAMIC 3G 38.50.01

Nou

Pret cu TVA :     0,00 lei1 800,00€ Fara TVA

Focarele de șemineu ca DYNAMIC 3G 38.50.01 sunt alegerea ideală pentru instalare cu elemente de acumulare. Producția, dimensiunea camerei de ardere și cantitatea de acumulare sunt adaptate la clădirea specifică și la cerințele clientului. Datorită capacității de a stoca și a radia căldură, șemineele cu acumulare sunt printre cele mai bune și mai sănătoase mijloace de încălzire. Focarele de șeminee Dynamic trebuie achiziționate cu inele de acumulare MAMMOTH sau sistemul modular de acumulare, care reprezintă cea mai avansată tehnologie de stocare a căldurii.

Focarele de șemineu DYNAMIC au geam dublu, contur perimetral negru (potrivite pentru case cu consum redus de energie atunci când sunt instalate cu elemente de acumulare). Camera de ardere este căptușită cu cărămizi de șamotă de 5 cm grosime și datorită admisiei secundare de aer, sticla de pe ușă este „spălată” în mod constant pentru a preveni acumularea de depozite reziduale rezultate în urma arderii. 

Focarul este dotat cu sistemul EAI (admisie aer extern) ce asigură funcționarea șemineului independent de aerul ambiental.

Perdeaua de aer secundară spală geamul de sus în jos pentru a preveni murdărirea sticlei. Intrarea de aer primară și secundară este reglată de un singur element de control.

EAI.png

Focarele DYNAMIC pentru șemineu nu sunt furnizate cu componente de evacuare a fumului (racord). Clientul trebuie să le cumpere separat ca accesorii în funcție de utilizarea intenționată. Focarele de  șemineu Dynamic nu pot fi conectate direct la coș.

Seturile de inele de acumulare MAMMOTH pot fi achiziționate separat pentru focarul de șemineu, care pot prelungi perioada de radiere a căldurii cu până la 12 ore.

Randament 86,9%
Lăţime focar 606 mm
Înălţime focar 957 mm
Adâncime focar 576 mm
Înălțime ușă 455 mm
Lățime ușă 339 mm
Putere utilă 5,1-13,1 kW
Consum mediu de lemn 2,7 kg/h
Diametru evacuare fum 180/200mm
Diametru racord evacuare fum 180/200mm
Diametru admisie aer extern 150mm
Tiraj 10 Pa
Consumul mediu de lemn 2,7 kg / h
Greutate 174 kg